Scobeste merele cu un cutit, lasand cca 1 cm intact fata de baza;
Pune-le in Crock Pot 6 L Saute si adauga apa, boabele de cardamon si cele de ienibahar;
Infige in fiecare cate un baton mic de scortisoara si umple merele cu stafide;
Adauga cate o lingura de zahar brun pe fiecare, urmata putina scortisoara pudra ( pe fiecare in parte);
Aplicam apoi cate un cub de unt deasupra;
Stropeste-le cu cognac sau cherry;
Desfa pastaia de vanilie si adauga si semintele in vas;
Seteaza Crock Pot 6 L Saute pe timpul de 2 ore si 30 min (pentru 4 mere mari) si programul “high”;
Verifica-le, si cand s-au inmuiat serveste-le pe o farfurie, cu cateva linguri din sosul pe care l-au lasat, inghetata de vanilie sau de caramel si topping de vanilie pe deasupra;
Pofta buna !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii