Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
medie
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • • Fasole rosie cca. 500 g,
  • • Porumb cca. 250 g ( 1 conservă),
  • • Carne tocata mixtă cca. 600 g,
  • • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • • Praz 1 fir subțire,
  • • Ardei kapia 1 bucată,
  • • Roșii uscate cca. 100 g,
  • • Bere cca. 500 ml,
  • • Sare de mare cca. 2 linguri,
  • • Piper proaspăt măcinat 1 lingură,
  • • Oregano 1 lingură,
  • • Foaie de dafin 1 bucată,
  • • Boia de ardei dulce 1 lingură,
  • • Boia de ardei iute cca. 1 linguriță.
  • • Pasta de roșii cca. 500 ml,

Mod de preparare

• Fasolea roșie se curăță, se spală și se pune la umflat peste noapte in apă rece.
• Ardeiul kapia, ceapa și prazul curățate și tocate mărunt se călesc în puțin untdelemn și apă, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute.
• Se adaugă carnea tocată, mirodeniile ( sare, piper, boia, oregano) și se lasă la călit cca. 10 minute la foc mediu.
• Amestecul de carne și legume se transferă în vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock Pot (dacă aș fi avut un MulticookerCrockPotExpres – MCPE :D)) călirea ingredientelor s-ar fi făcut direct în vasul aparatului!), apoi se adaugă fasolea roșie scursă de apă, boabele de porumb, berea, pasta de roșii, roșiile uscate și foia de dafin, se amestecă ușor să se înglobeze toate ingredientele. Se pornește aparatul CrokPot, se setează la nivelul HIGH pentru 4 ore și se lasă să gătească lent. Dacă mai este nevoie de lichid, completați cu bere
• Mâncare se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă, eu în schimb am savurat-o cu brânză grasă de oaie.
• Spor și poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie