Pieptii de pui sau snitelele se feliaza si se pun deoparte. Salata verde se spala bine, se curata, se taie daca este cazul si se aseaza in vas. Deasupra se pun rosile, ceapa verde (sau ceapa rosie julien) , castraveti, ridichi, daca aveti si masline ar fi ideal, plus ardeiul, daca folositi, toate feliate.
Se pune intr-un vas smantana, kefirul, sare, piper si usturoi uscat si macinat fin, uleiul si sucul de lamaie (mustar si usturoiul tocat fin de tot, daca folositi) si se amesteca sa obtinem un dressing lichid. Se toarna peste salata pregatita se amesteca bine si se da la frigider.
La servire se asambleaza farfuria cu un pat de salata si felii de piept de pui deasupra dupa care se presara semintele de rodie. Dressingul de smantana este destul de greu/gras si pentru cei care vor o salata mai sanatoasa recomand dressing de iaurt sau un vinegatette
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii