Pieptii de pui sau snitelele se feliaza si se pun deoparte. Salata verde se spala bine, se curata, se taie daca este cazul si se aseaza in vas. Deasupra se pun rosile, ceapa verde (sau ceapa rosie julien) , castraveti, ridichi, daca aveti si masline ar fi ideal, plus ardeiul, daca folositi, toate feliate.
Se pune intr-un vas smantana, kefirul, sare, piper si usturoi uscat si macinat fin, uleiul si sucul de lamaie (mustar si usturoiul tocat fin de tot, daca folositi) si se amesteca sa obtinem un dressing lichid. Se toarna peste salata pregatita se amesteca bine si se da la frigider.
La servire se asambleaza farfuria cu un pat de salata si felii de piept de pui deasupra dupa care se presara semintele de rodie. Dressingul de smantana este destul de greu/gras si pentru cei care vor o salata mai sanatoasa recomand dressing de iaurt sau un vinegatette
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii