Se spala cartofii putin cu apa rece, se curata de coaja telina, albitura si morcovul si se pun toate la fiert. Se fierbe si oul tare. Mazarea se fierbe si ea 5 minute. Dupa ce sint toate legumele fierte, sa lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja cartofii si se taie cubulete impreuna cu morcovul si albitura.
Castravetii se taie cubulete si se lasa putin la scurs. Oul se curata de coaja si se taie marunt. Se pune totul intr-un castron (telina, morcovul, albitura, cartofii, oul, castravetii), se curata marul de coaja si se rade pe razatoarea mare, se stoarce putin sa iasa zeama si se adauga in castron.
Se pun cele 2 linguri de maioneza, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se amesteca totul foarte bine. Se lasa in frigider cam 30 de minute pina se impreuneaza bine aromele.
Cantitatile se pot dubla sau tripla dupa preferinta!
Pofta Buna!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaInspiratia a venit de aici.
Salata cu piept de pui, ciuperci si maionezaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii