Morcovii si telina se fierb intregi separat cu putina sare, fasolea verde, dovleceii si brocolii se fierb tot separat cu putina sare, usturoiul, ceapa, usturoiul si gogosarii se taie bucati mari, dupa preferinta fiecaruia, rosiile se decojesc si se taie si acestea.
Apoi legumele fierte se taie, exceptand fasolea si brocolii, se amesteca totul cu grija pt a nu se sfarama legumele, se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust (precizez ca se pot folosi si alte legume care va plac, de ex conopida, cartofi ... eu am facut-o cu legumele ce le aveam in frigider la momentul acela)...
Se poate servi asa cum este sau cu peste, pui si orice altceva doriti.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii