Morcovii si telina se fierb intregi separat cu putina sare, fasolea verde, dovleceii si brocolii se fierb tot separat cu putina sare, usturoiul, ceapa, usturoiul si gogosarii se taie bucati mari, dupa preferinta fiecaruia, rosiile se decojesc si se taie si acestea.
Apoi legumele fierte se taie, exceptand fasolea si brocolii, se amesteca totul cu grija pt a nu se sfarama legumele, se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust (precizez ca se pot folosi si alte legume care va plac, de ex conopida, cartofi ... eu am facut-o cu legumele ce le aveam in frigider la momentul acela)...
Se poate servi asa cum este sau cu peste, pui si orice altceva doriti.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii