Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce se racesc se curata si se taie bucati mici (nu chiar ca pentru salata boeuf). Intr-un castron se taie dupa preferinte rosiile, castravetii, varza fideluta, ceapa, ouale fierte. Se adauga masline si pestele bucati mici. Se asezoneaza cu sare si ulei dupa gust. Se amesteca si se serveste.
Iarna in loc de rosii si castraveti proaspeti eu folosesc castraveti murati si gogonele.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii