Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce se racesc se curata si se taie bucati mici (nu chiar ca pentru salata boeuf). Intr-un castron se taie dupa preferinte rosiile, castravetii, varza fideluta, ceapa, ouale fierte. Se adauga masline si pestele bucati mici. Se asezoneaza cu sare si ulei dupa gust. Se amesteca si se serveste.
Iarna in loc de rosii si castraveti proaspeti eu folosesc castraveti murati si gogonele.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii