Salata de Pui (III)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • morcov
  • telina
  • brocoli
  • o lamaie
  • maioneza din 2 oua
  • sare-un varf cutit
  • putina smantana

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare si vegeta in care punem un morcov, o telina mica si cateva buchete de brocoli.

Se scoate si se lasa la racit

Se taie cubulete carnea, morcovul si telina felii, se adauga maioneza diluata cu o lingura smantana si zeama de lamaie.

Se tine la frigider o ora inainte de servire.
Se serveste pe platou rece, ornata cu patrunjel taiat fin si felii de lamaie de jur imprejur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici