Se pune la fiert apa intr-o oala. Se adauga pieptul de pui si se lasa la fiert, pana da intr-un clocot. Se scurge apa, se adauga apa proaspata, se pune la fiert iar pieptul.
Se curata si se spala legumele. Cartofii se pun la fiert separat, mazarea se opareste cateva minute.
Restul legumelor se pun la fiert peste carne. Se lasa sa fiarba bine. Cand sunt fierte toate, se scot din apa si din supa si se lasa sa se raceasca bine. Ceapa se arunca, restul legumelor fierte se taie cubulete potrivite.
Pieptul de pui se taie cubulete. Castraveciorii se taie la fel. Se amesteca toate legumele si carnea intr-un castron mai mare. Se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se amesteca iaurtul cu putin mustar si un praf de sare. Se adauga peste salata si se amesteca usor. Se da la rece pana in momentul servirii. Este foarte gustoasa usoara si racoritoare, se poate servi cu paine prajita unsa cu putin usturoi.
Se poate jongla cu cantitatile sau cu ingredientele, dupa gustul fiecaruia.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii