Salata De Pui Cu Caise

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata De Pui Cu Caise

Ingrediente

  • 150 gr paste spiralate
  • 6 caise (mai putin coapte)
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 2 ardei grasi
  • busuioc verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper alb macinat
  • Sosul de caise:
  • 2 caise bine coapte
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 1 lingura zahar
  • o cescuta ulei vegetal
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.

Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare, piper si busuioc uscat. Puneti la fript in tigaia de teflon. Lasati sa se raceasca.

Taiati caise felioare, dovleceii fasii, ardeii julien iar carnea rupeti-o fasii.

Amestecati legumele cu carnea si busuiocul verde.

Dati la rece cat timp pregetiti sosul.

Puneti in blender caisele fara samburi, zaharul si otetul. Mixati. Fara sa opriti aparatul turnati uleiul pana obtineti un sos omogen. Adaugati busuioc verde.

Turnati sosul peste salata si amestecati.

POFTA BUNA!
Se obtin aprox. 6 portii mari.
Poate constitui felul principal intr-o zi torida de vara.
Este o mancare sanatoasa cu gust exotic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
1
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
CORNULEȚE DE POST
Bucataras.RO

CORNULEȚE DE POST

O rețetă simplă din caietul de prăjituri al mamei, cu ingredeinte ce sigur se găsesc în cămara...

CORNULEȚE DE POST
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala