Salata De Pui Cu Caise

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata De Pui Cu Caise

Ingrediente

  • 150 gr paste spiralate
  • 6 caise (mai putin coapte)
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 2 ardei grasi
  • busuioc verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper alb macinat
  • Sosul de caise:
  • 2 caise bine coapte
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 1 lingura zahar
  • o cescuta ulei vegetal
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.

Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare, piper si busuioc uscat. Puneti la fript in tigaia de teflon. Lasati sa se raceasca.

Taiati caise felioare, dovleceii fasii, ardeii julien iar carnea rupeti-o fasii.

Amestecati legumele cu carnea si busuiocul verde.

Dati la rece cat timp pregetiti sosul.

Puneti in blender caisele fara samburi, zaharul si otetul. Mixati. Fara sa opriti aparatul turnati uleiul pana obtineti un sos omogen. Adaugati busuioc verde.

Turnati sosul peste salata si amestecati.

POFTA BUNA!
Se obtin aprox. 6 portii mari.
Poate constitui felul principal intr-o zi torida de vara.
Este o mancare sanatoasa cu gust exotic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci