Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.
Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare, piper si busuioc uscat. Puneti la fript in tigaia de teflon. Lasati sa se raceasca.
Taiati caise felioare, dovleceii fasii, ardeii julien iar carnea rupeti-o fasii.
Amestecati legumele cu carnea si busuiocul verde.
Dati la rece cat timp pregetiti sosul.
Puneti in blender caisele fara samburi, zaharul si otetul. Mixati. Fara sa opriti aparatul turnati uleiul pana obtineti un sos omogen. Adaugati busuioc verde.
Turnati sosul peste salata si amestecati.
POFTA BUNA!
Se obtin aprox. 6 portii mari.
Poate constitui felul principal intr-o zi torida de vara.
Este o mancare sanatoasa cu gust exotic.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii