Salata de Perisoare

Postat pe: 16-03-2009
(1)

Ingrediente

Pentru perisoare ai nevoie de:
500 grame carne tocata
1 ou
2 catei de usturoi
condimente dupa gust
1 felie paine inmuiata in lapte
Pe langa acestea mai avem nevoie de:
2 cepe mari
1/2 cana de otet
1 cana apa
maioneza

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Din carnea tocata se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins. Ceapa se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu apa si otetul, dupa care se pune pe aragaz sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert 5 minute, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se prepara maioneza (asa cum ii place fiecaruia, sau se foloseste cea din comert). Eu o fac din 2 galbenusuri de ou, 2 cani de ulei (aproximativ 400ml) si adaug si o lingura de mustar.

Intr-un castron mai mare se pun perisoarele, ceapa marinata si maioneza. . . se amesteca foarte bine si se condimenteaza dupa gust. Se acopera si se da la frigider cel putin o ora inainte de servire.

Pofta buna!

Reteta este simpla, si mie una imi place foarte mult si o fac de cate ori am ocazia. Cred ca o sa o mai fac in viitorul apropiat si atunci revin si cu fotografii.

Noi o servim deobicei la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

naomy
•  06.07.2009 19:05:48

super reteta bravo tie felicitari si mai astept si altele

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Perisoare