Din carnea tocata se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins. Ceapa se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu apa si otetul, dupa care se pune pe aragaz sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert 5 minute, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara maioneza (asa cum ii place fiecaruia, sau se foloseste cea din comert). Eu o fac din 2 galbenusuri de ou, 2 cani de ulei (aproximativ 400ml) si adaug si o lingura de mustar.
Intr-un castron mai mare se pun perisoarele, ceapa marinata si maioneza. . . se amesteca foarte bine si se condimenteaza dupa gust. Se acopera si se da la frigider cel putin o ora inainte de servire.
Pofta buna!
Reteta este simpla, si mie una imi place foarte mult si o fac de cate ori am ocazia. Cred ca o sa o mai fac in viitorul apropiat si atunci revin si cu fotografii.
Noi o servim deobicei la aperitiv.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO idee super rapidă și delicioasă pentru o gustare pe placul întregii familii. Pentru a pregăti aceste Sendvișuri...
Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcutSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii