-pieptul de pui se fierbe; rece se taie fasii sau cubulete.
-pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec sub jet de apa;
-porumbul se pune la scurs intr-o strecuratoare
-castravetii se taie rondele
-se prepara o maioneza din cele doua galbenusuri (unul fiert), se condimenteaza si se adauga 100 ml chefir (sana, iaurt). Intr-un vas se amesteca toate ingredientele.
Se lasa cel putin 30 min. la rece inainte de a o servi.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii