Ouale se fierb, apoi se curata si se taie rondele. 
 Ardeii se taie cubulete, iar ceapa se toaca marunt. 
 Separat, se amesteca zeama de la lamai cu sarea, uleiul, piperul, cimbrul si se bate cu telul timp de cateva minute. 
 Peste oua, ardei si ceapa, se toarna sosul, se amesteca si se lasa salata sa stea timp de 15 minute. 
 Se presara cu cascaval ras din belsug. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii