Orezul se pune la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si cu o lingurita de sare. Cind s-a fiert, se scurge de apa si se trece pe sub jet de apa rece. Intr-un castron (din care se va si servi, mai apoi, salata) se pune orezul fiert, maslinele, zeama de lamaie, ardeii grasi taiati fasii, ceapa taiata julienne, usturoiul pisat, smantana, carnea prajita, uleiul, piperul si, eventual, se mai adauga sare (trebuie tinut cont de faptul ca orezul a fost fiert in apa cu sare).
Toate ingredientele se amesteca, apoi se orneaza salata cu patrunjel. Este o salata gustoasa, hranitoare si ieftina!
POFTA BUNA!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii