Am fiert apa cu sare, daca vreti puteti sa adaugati putin Delikat ... cind a inceput sa clocoteasca am adaugat orezul, am amestecat o data, am acoperit cu capac, stins flacara la aragaz si acoperit oala cu un servet de bucatarie.
Am lasat vreo 10 minute dupa care am mai verificat, ridicam capacul, amestecam "o tura" si verificam cit s-a umflat bobul de orez ... cind era umflat dupa gustul meu am rasturnat totul in sita si am trecut sub jet de apa rece ca sa opresc procesul de coacere al orezului.
Am adaugat restul ingredientelor ... Si salata e gata fara sa faceti prea multa caldura in bucatarie.. tocmai buna pentru zilele calduroase de vara.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii