Varza se pala, se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa la inmuiat. Rosiule se spala, se curata ceapa solzisori, ardeii fideluta, castravetii felii, iar morcavi se dau pe razatoarea mica.
Ouale se fierb tari se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele taiate si cu maslinele fara samburi. Se toarna otetul si se potriveste de sare.
Se serveste asa cum e preparata, adica simpla, goala sau ca si garnitura la gratarul de pui.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii