Varza se pala, se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa la inmuiat. Rosiule se spala, se curata ceapa solzisori, ardeii fideluta, castravetii felii, iar morcavi se dau pe razatoarea mica.
Ouale se fierb tari se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele taiate si cu maslinele fara samburi. Se toarna otetul si se potriveste de sare.
Se serveste asa cum e preparata, adica simpla, goala sau ca si garnitura la gratarul de pui.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii