Salata de Fasole Boabe cu Piept de Pui

Postat pe: 30-07-2008
(0)

Ingrediente

250 g fasole boabe fiarta
400 g piept de pui afumat
250 g fasole pastai fiarta
10 fire de ceapa verde
400 g rosii
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri zeama de grepfrut
1/2 lingurita zahar
frunze verzi de telina
4 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie pieptul de pui afumat feliute subtiri, si se pun intr-un castron. Boabele si pastaile de fasole fierte se pun peste carne. Se curata ceapa verde se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile spalate si taiate felii. Se pune si telina tocata marunt, Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen.

Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza. Salata se lasa minimum 15 minute, ca sa se patrunda gusturile, dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Fasole Boabe cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Fasole Boabe cu Piept de Pui