Se taie pieptul de pui afumat feliute subtiri, si se pun intr-un castron. Boabele si pastaile de fasole fierte se pun peste carne. Se curata ceapa verde se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile spalate si taiate felii. Se pune si telina tocata marunt, Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen.
Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza. Salata se lasa minimum 15 minute, ca sa se patrunda gusturile, dupa care se poate servi.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii