Curatati castravetii de coaja si taiati in bucati de circa 2-3 cm lungime. Scoateti miezul.
Separat, omogenizati bine branza cu smantana, rosia, ceapa, boiaua si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Umpleti bucatile de castraveti si asezati pe un pat de frunze de salata (spalate si scurse).
Ornati cu felii de ardei iute (optional) si pesarati putina boia pentru culoare.
Serviti, intercaland felii de rosii printre castravetii umpluti.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii