Taiati castravetii curatati in rondele, iar ceapa in felii cat mai subtiri.
Amestecati-le usor intr-un bol impreuna cu sarea si lasati 5 min in asteptare.
Amestecati cu ½ din cantitatea de susan.
Potriviti cu ulei de masline, otet si fulgi de ardei iute rosu sau sos chilli / boia iute (optional), dupa gust.
Dati la rece pentru 10 min cat sa se patrunda aromele.
Inainte de servire presarati deasupra restul de susan

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii