Taiati castravetii curatati in rondele, iar ceapa in felii cat mai subtiri.
Amestecati-le usor intr-un bol impreuna cu sarea si lasati 5 min in asteptare.
Amestecati cu ½ din cantitatea de susan.
Potriviti cu ulei de masline, otet si fulgi de ardei iute rosu sau sos chilli / boia iute (optional), dupa gust.
Dati la rece pentru 10 min cat sa se patrunda aromele.
Inainte de servire presarati deasupra restul de susan
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataPentru ca este vara si pentru ca avem legume proaspete din belsug, am profitat de acest lucru si am pregatit o ciobita...
Ciorba de dovlecei, cu leusteanRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii