Taiati castravetii curatati in rondele, iar ceapa in felii cat mai subtiri.
Amestecati-le usor intr-un bol impreuna cu sarea si lasati 5 min in asteptare.
Amestecati cu ½ din cantitatea de susan.
Potriviti cu ulei de masline, otet si fulgi de ardei iute rosu sau sos chilli / boia iute (optional), dupa gust.
Dati la rece pentru 10 min cat sa se patrunda aromele.
Inainte de servire presarati deasupra restul de susan
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii