Cartofii curatati de coaja si taiati pai se pun la prajit la fripteoza in uleiul bine incins iar peste ei se presara putina sare si putin piper (in timp ce se prajesc). Intre timp castravetii si gogosarul la otet se taie cubulete, ca pentru salata Beof si se pun intr-un bol.
Ouale, crude, se bat bine, se amesteca cu marar, sare si un varf de cutit de boia de ardei dulce si se face omleta. Dupa ce aceasta s-a racit se taie in cubulete mici si se pune in bol peste muraturi, se adauga uleiul, 1/2 lingurita de cimbru si cartofii prajiti, raciti (atat cat sa nu te frigi cand ii tai) si taiati in bucati mai mici.
Painea se pune la prajitorul de paine si dupa este gata, se unge pe o parte si pe alta cu usturoi, se taie cuburi cat mai mici, se indeparteaza coaja si se amesteca cu restul de salata. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii