Taiem toate legumele cuburi si le punem intr-un castron.
Ceapa taiata o fierbem 3-4 min., intr-un amestec de apa (2 ling.), otet si miere, pana devine transparenta. O scurgem bine, si o punem peste legumele din castron.
Amestecam maioneza cu iaurtul, mustarul, condimentele, potrivim de sare si piper. Omogenizam bine apoi dam la rece 1/2 ora.
Se pote servi ca fel principal, insotita de o salata de rosii sau poate constituii o garnitura la friptura.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii