Taiem toate legumele cuburi si le punem intr-un castron.
Ceapa taiata o fierbem 3-4 min., intr-un amestec de apa (2 ling.), otet si miere, pana devine transparenta. O scurgem bine, si o punem peste legumele din castron.
Amestecam maioneza cu iaurtul, mustarul, condimentele, potrivim de sare si piper. Omogenizam bine apoi dam la rece 1/2 ora.
Se pote servi ca fel principal, insotita de o salata de rosii sau poate constituii o garnitura la friptura.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii