Speli carnea, o fiebi in apa cu sare si apoi o dezosezi si o tai bucatele. Speli salata o toci in bucati potrivite si o pui intr-un castron cu carnea taiata. Cureti rosiile, castravetii si ridichiile le tai felii si le adaugi peste celelalte ingrediente impreuna cu telemeaua hochland taiata bucati si maslinele. Potrivesti de sare si piper, torni si putin ulei si amesteci.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii