Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.
Le curățăm și le tocăm după preferință.
Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele.
Cașcavalul se rade fin.
Le amestecăm pe toate într-o salatieră.
Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim.
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Poftă bună!
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Puteți îmbunătăți salata după preferință (cu ouă fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salată verde, ardei gras verde / galben, verdeață etc.).
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii