Scoateti branza de capra din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Intr-un bol se pune galbenusul fiert (acesta se zdrobeste), galbenusul crud, mustar Dijon si cu o spatula incepeti sa amestecati intr-o singura directie in timp ce adaugati putin ulei treptat (acelasi procedeu al unei maioneze).
Intr-un blender puneti restul de ingrediente (pentru dressing) si extra 1 lingura de ulei. Pulsati pana obtineti o pasta fina. Transferati aceasta peste maioneza si cu telul amestecati bine. Gustati si asezonati dupa plac. Cand aveti toate ingredientele la indemana ansamblati salata.
Intr-un bol mare amestecati salata iceberg, morcov, fenicul, apoi portionati. Cu o lingurita puneti sos deasupra. Taiati branza in felii. Aranjati cateva frunze de salata mielului sau rocola, branza, dupa care imprastiati seminte de rodie.
Serviti simplu sau cu paine prajita.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii