Scoateti branza de capra din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Intr-un bol se pune galbenusul fiert (acesta se zdrobeste), galbenusul crud, mustar Dijon si cu o spatula incepeti sa amestecati intr-o singura directie in timp ce adaugati putin ulei treptat (acelasi procedeu al unei maioneze).
Intr-un blender puneti restul de ingrediente (pentru dressing) si extra 1 lingura de ulei. Pulsati pana obtineti o pasta fina. Transferati aceasta peste maioneza si cu telul amestecati bine. Gustati si asezonati dupa plac. Cand aveti toate ingredientele la indemana ansamblati salata.
Intr-un bol mare amestecati salata iceberg, morcov, fenicul, apoi portionati. Cu o lingurita puneti sos deasupra. Taiati branza in felii. Aranjati cateva frunze de salata mielului sau rocola, branza, dupa care imprastiati seminte de rodie.
Serviti simplu sau cu paine prajita.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii