Scoateti branza de capra din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Intr-un bol se pune galbenusul fiert (acesta se zdrobeste), galbenusul crud, mustar Dijon si cu o spatula incepeti sa amestecati intr-o singura directie in timp ce adaugati putin ulei treptat (acelasi procedeu al unei maioneze).
Intr-un blender puneti restul de ingrediente (pentru dressing) si extra 1 lingura de ulei. Pulsati pana obtineti o pasta fina. Transferati aceasta peste maioneza si cu telul amestecati bine. Gustati si asezonati dupa plac. Cand aveti toate ingredientele la indemana ansamblati salata.
Intr-un bol mare amestecati salata iceberg, morcov, fenicul, apoi portionati. Cu o lingurita puneti sos deasupra. Taiati branza in felii. Aranjati cateva frunze de salata mielului sau rocola, branza, dupa care imprastiati seminte de rodie.
Serviti simplu sau cu paine prajita.



Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortate
Comentarii