Ingrediente

jumatate kg spanac
o ceapa mica
150 gr branza rasa
noce moscata
origano
sare
3 linguri ulei masline
un ou
foi de placinta 300-350 gr
margarina pt uns foile

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Spalam bine spanacul, , dupa care-l fierbem dar nu prea tare.
Scoatem spanacul si-l lasam sa se scurga bine; separat intr-o tigaie calim ceapa cu uleiul, dupa adaugam spanacul taiat bucati si lasam sa se caleasca un pic la care adaugam doar o cescuta apa (de la spanacul fiert).

Lasam pentru 3-4 minute sa fiarba; punem condimentele, sare, stingem focul, adaugam branza. si la urma oul crud batut separat.

Preparam tava (eu am folosit tava rotunda), tapetata cu margarina si faina sau hartie speciala de copt si punem foile primul strat pe care le ungem, adaugam umplutura si acoperim din nou cu foi de placinta, unse si acestea.

Dam la cuptor pentru circa 20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  20.02.2009 22:39:49

si noua ne place spanacul,lucia multumesc pentru aprecieri;esti activa ca de obicei si draguta

lucia_bp
•  18.11.2008 18:21:26

Imi place reteta si spanacul.Felicitari !!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Spanac