Tarta cu Ceapa si Kaizer

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 pachet de foi pt placinta
2 linguri de unt
2 cepe potrivite
300 gr kaizer
100 gr telemea
2 fire de cimbru
3 oua
200 gr smantana
chimen
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se toaca marunt ceapa si kaizerul si se calesc in unt.
Se bat ouale care mai apoi se amesteca cu smantana, telemeaua rasa si cimbrul maruntit.

Intr-o forma rotunda unsa cu unt se pun 3 foi de placinta, unsa fiecare cu ulei. Peste foi se toarmna compozitia preparata mai sus, se pun kaizerul si ceapa, se presara putin chimen, dupa care se da la cuptor (preincalzit) pentru 20-30 minute.
Se poate servi cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Ceapa si Kaizer" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Ceapa si Kaizer