Saratele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 faina
  • -jum pachet margarina
  • -untura
  • -o lingura drojdie
  • -chimion
  • -sare
  • -lapte
  • -telemea
  • -un ou
  • -cascaval ras

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia, chimion, branza rasa, margarina, untura si laptele caldut. Se framanta si se lasa la crescut o ora. Se intinde apoi o foaie cat tava, se pune in tava unsa, se unge cu ou, se pune cascaval ras deasupra si se taie fasiute. Se pune la cuptor la 180 grade.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa