Saratele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 grame faina
  • 1 pachet margarina
  • 1 lingura otet
  • o lingurita de sare
  • 1-2 oua
  • Optional:
  • chimen
  • branza sau mac

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele, se face o bila de aluat si se da la frigider o jumatate de ora.

Dupa aceea, se intinde coca, nu prea subtire, se taie (cu forma ondulata pentru design).

Se unge cu ou si se presara branza rasa, mac sau chimen.

Se da la cuptorul incins in prealabil.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)