Ceapa si verdeata se toaca marunt si se amesteca cu carnaciorii taiati in bucatele. Se adauga uleiul (din ochi), 4 galbenusuri, sare, piper, iar la urma se pun albusurile batute spuma.
Intr-o tava unsa cu ulei, se pune o foaie de placinta, apoi se intinde umplutura intr-un strat uniform, acoperindu-se cu o alta foaie de placinta. Aceasta din uema se unge cu galbenusul batut.
Se da placinta la cuptor, la foc potrivit, pt. 30-35 minute.
Pofta buna! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii