Ingrediente

Blat pizza:
300 g faina
2 oua
1 lingura mustar
1 praf de sare
apa cat cuprinde
Umplutura:
250 g ciuperci
2 cepe
cascaval ras, dupa gust
rosii feliate sau pasta de tomate sau cubulete de rosii in sos tomat
condimente pentru pizza, la alegere si dupa gust (oregano, magheran, busuioc, etc)

Mod de preparare

Frecati ouale cu mustarul si sarea.

Puneti faina cernuta si adaugati atata apa incat sa rezulte un aluat mai moale, dar suficient de legat incat sa sustina ingredientele de la umplutura, fara sa se scufunde (eu am folosit aproximativ 125 ml).

Turnati in forma (forma termorezistenta sau tavi speciale pentru pizza) tapetata fie cu unt, fie cu hartie de copt.

Asezati deasupra, in straturi, repartizand uniform: ceapa taiata rondele, ciupercile feliate, cascavalul ras, condimentele si rosiile feliate si/ sau tocate marunt (pasta de tomate sau cubulete de rosii in sos tomat).

Dati la cuptorul incins, la foc moale, pentru aproximativ 45 min sau pana ce blatul este copt, frumos rumenit si restul ingredientelor facute.

Serviti cat este calda, portionata, alaturi de o bere.

Este la fel de buna si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza Kicione" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza Kicione