Ingrediente

Aluat:
470g faina
350ml apa
1/2 cubulet drojdie
2 lingurite ulei
1 lingurita sare
Pentru topping:
200 g masline rondele
350 g ciuperci
1 ardei rosu
1 ceapa
1 rosie
1/2 ardei verde
1 cutie de porumb
ketchup sau sos de rosii
ulei
cimbru
busuioc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Aluat:
Dizolvam drojia in putina apa calduta si un varf de lingurita de zahar. Amestecam cu aprox. 2 linguri de faina si lasam sa creasca cam 10 minute la caldura. Se pune faina intr-un vas mai mare, se face o groapa in mijloc in care se pune apa, sare, uleiul si maiaua. Se incorporeaza faina in acest amestec si se framanata cam 10 minute, pana cand aluatul se desprinde usor de mana. Apoi il lasam la dospit langa o sursa de caldura.

Tocam legumele rondele sau fasii.

Intindem aluatul in tava unsa cu putin ulei si ungem deasupra cu sos de rosii. Punem legumele taiate, maslinele si porumbul. Stropim cu ulei si condimentam cu cimbru si busuioc.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Cu o salata de cruditati sau cu ketchup de casa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza de Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

annelle2
•  01.05.2010 22:30:09

arata f bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza de Post