Se face un aluat, se lasa la dospit ~30 minute, apoi se intinde in tava cu mana si se mai lasa ~30 minute la dospit.
Intre timp se prepara un sos din rosii proaspete, oregano, sare piper (sau din pasta de rosii) care se pune peste aluat si se continua dupa imaginatie sau dupa ce este prin frigider. Eu am pus salam de sunca, porumb, felii de rosii si ardei iar la urma cascaval ras.
Se pune 15 minute la cuptor si. . . gata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii