Se freaca brinza, smintina, zaharul si ouale cu mixerul pina devine o crema. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se intinde o foaie foarte subtire de aluat de cozonac si se imbraca cu ea o tava dreptunghiulara (unsa si tapetata), lasind usor aluatul sa cada peste margini.
Se aseaza cu grija crema de brinza, dupa care marginile de aluat se ruleaza spre interior pentru a frma marginea pastii.
Se unge cu ou batut si se presoara stafide. Se lasa la cuptor 45 de min la foc potrivit.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii