Ingrediente

200 g aluat de cozonac
2 kg branza de vaci
6 oua
250 g smintina
250 g gris
300g zahar (se gusta, poate mai trebuie sau poate nu)
500g stafide (sau alte fructe confiate)
coaja rasa de portocala
vanilie
esenta de migdale - obligatoriu
un praf de sare

Mod de preparare

Se freaca brinza, smintina, zaharul si ouale cu mixerul pina devine o crema. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.

Se intinde o foaie foarte subtire de aluat de cozonac si se imbraca cu ea o tava dreptunghiulara (unsa si tapetata), lasind usor aluatul sa cada peste margini.

Se aseaza cu grija crema de brinza, dupa care marginile de aluat se ruleaza spre interior pentru a frma marginea pastii.

Se unge cu ou batut si se presoara stafide. Se lasa la cuptor 45 de min la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasca Minunata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca Minunata