Ingrediente

Aluat:
250g de faina
125g de unt
putin lapte sau apa
1 praf de sare
1 lingura de zahar
Garnitura de fructe:
visine din compot
stafide
1portocala
1 mar
2 linguri de gem de prune
curmale taiate marunt
2 linguri de dulceata de smochine (puteti pune si smochine uscate)
amande in pudra
amande
nuci
1 ou

Mod de preparare

Ingredientele de la aluat se amesteca impreuna pana se ajunge la un aluat suplu si care nu se mai desface. Dam putin la odihna la loc racoros.

Fructele cele ce sunt din compot se scurg bine de zeama si se amesteca cu celelalte si cu oul. Se intinde o foaie din aluat, se ia forma tavii si se aseaza dupa care intepam cu o furculita din loc in loc. Se varsa compozitia de fructe, se unge cu ou si se da la cuptorul incins la 180 grd C pana se rumeneste. Lasam sa se racoreasca.

Aceasta pasca se serveste cu frisca proaspat batuta cu un fir de vanilie. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasca cu Fructe" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yafa
•  12.05.2009 23:56:44

Multumesc alina, sa stii ca e delicioasa...

alinaraluca2000
•  12.05.2009 13:19:41

Tre sa fie bun!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca cu Fructe