Amestecati taratele cu laptele si lasati sa stea 5 min in asteptare.
Adaugati mierea, uleiul si busuiocul, amestecand energic.
Separat, amestecati si cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Incorporati ingredientele uscate in cele deja amestecate.
Turnati in forme unse pe care le umpleti pe 3/4 din inaltime.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 25 min sau pana ce sunt coapte (testul cu scobitoarea) si rumenite frumos.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii