Ingrediente

310ml de apa
1 lingurita de ceai de sare
2 linguri de ulei
500-510g de faina
7g de drojdie uscata
2 lingurite de zahar
1 galbenus amestecat cu putina apa sau lapte pentru uns
susan sau mac

Mod de preparare

Se face aluatul in masina de paine sau la mana si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Se imparte in 4 si se impleteste dupa imagine. Primul sul de aluat (din partea stanga) intotdeauna se trece sub al treilea care ramane pe loc si se aseaza in partea dreapta dupa al patrulea sul. Continuam asa pana am sfarsit impletitura.

Mai lasam sa creasca cam 30 de minute, ungem presaram cu susan (mac) si dam la cuptorul incins la 180 grade C pana se rumeneste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Painica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yafa
•  20.10.2009 13:29:27

Multumesc mult Lucia, draguta ca deobicei.

lucia_bp
•  18.10.2009 18:54:06

Minunata reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Painica