Ingrediente

Pt aluat:
600 g faina 100 ml lapte
2 linguri smantana
1 plic praf de copt
1 ou
sare
Pt umplutura:
200 g masline verzi (sau negre
sau ambele) fara samburi
300 g mozzarella
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Intr-un castron, se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea. Se adauga oul batut bine, laptele si smantana. Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat, care se imparte in 6 bucati care se intind cu ajutorul unui facalet.

Peste aluat se rade mozzarella si se presara maslinele.
Se pliaza pe jumatate, iar portofelele astfel obtinute se coc intr-o tava unsa cu ulei, la foc moderat, pana se rumenesc deasupra, aprox. 45 minute.

Se ung cu ulei de masline imediat scoase din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paine cu Masline" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paine cu Masline