Paine cu dovleac

Postat pe: 26-01-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 8 portii:
2 cani faina de sorg
1/2 lingurita scortisoara macinata
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
1 lingurita bicarbonate de sodium
1/4 cana ulei vegetal
1/2 cana miere sau sirop de fructe
1/2 cana piure de mere neindulcit
2 oua
3/4 cana dovleac maruntit
1/2 cana alune maruntite
1 cana stafide

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.

Intr-un vas amestecati toate ingredientele uscate. Dati-le deoparte.

In alt vas amestecati uleiul si mierea pana cand se omogenizeaza. Adaugati alternativ piureul de mere si ouale, amestecand continuu. Cand compozitia e omogena, adaugati si dovleacul.

Adaugati ingredientele uscate in compozitie si mixati la viteza mica pana cand devine omogena. Adaugati nucile si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de chec.

Coaceti la 180 grade timp de o ora.

Pentru a verifica daca s-a copt, folositi testul scobitoarei.

Valori nutritionale pentru o portie:
~235 calorii
~14 g grasimi
~ 4 g proteine
~28 grame carbohidrati
~62 mg colesterol
~407 mg sodiu
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paine cu dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paine cu dovleac
Cookie Settings