Ingrediente

400 gr faina
20 gr drojdie de bere proaspata
200 ml lapte caldut
1 lingurita cu varf de sare
3-4 linguri ulei masline
susan, mac facultativ

Mod de preparare

In faina amestecata cu sare, incorporam uleiul si laptele caldut in care am dizolvat drojdia de bere. Amestecam bine si daca ni se pare prea tare aluatul, mai adaugam putin lapte. framantam putin. Mie mi s-a intamplat ca la 200gr. faina am pus 100ml. lapte si era cam tare aluatul.

Lasam aluatul deoparte acoperit, circa 40 minute.

Formam grisine de grosimea si marimea care ne place. Le punem pe o hartie de cuptor unsa cu ulei, daca vrem presaram susan sau mac si le dam la cuptorul incalzit, temperatura 200, circa 20 minute. Se poate pune deasupra chiar si rozmarin daca ne place.

Ies crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Grisine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Grisine