Covrigei cu sare

Complexitate
redusa
Covrigei cu sare

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 pachet margarina
  • 2 oua
  • drojdie cat o nuca
  • sare fina

Mod de preparare

Se amesteca faina cu margarina, apoi adaugam ouale si drojdia dizolvata in 50 ml lapte si putin zahar, putina sare,se framanta pana se obtine un aluat de consistenta potrivita.

Se modeleaza covrigei si se ung cu ou batut, se dau la cuptor pana prind putina culoare.

Se stropesc ( cand sunt calzi) cu un amestec din faina -apa-sare( dupa gust).


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate