Se amesteca faina cu margarina, apoi adaugam ouale si drojdia dizolvata in 50 ml lapte si putin zahar, putina sare,se framanta pana se obtine un aluat de consistenta potrivita.
Se modeleaza covrigei si se ung cu ou batut, se dau la cuptor pana prind putina culoare.
Se stropesc ( cand sunt calzi) cu un amestec din faina -apa-sare( dupa gust).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii