Covrigei cu sare

Complexitate
redusa
Covrigei cu sare

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 pachet margarina
  • 2 oua
  • drojdie cat o nuca
  • sare fina

Mod de preparare

Se amesteca faina cu margarina, apoi adaugam ouale si drojdia dizolvata in 50 ml lapte si putin zahar, putina sare,se framanta pana se obtine un aluat de consistenta potrivita.

Se modeleaza covrigei si se ung cu ou batut, se dau la cuptor pana prind putina culoare.

Se stropesc ( cand sunt calzi) cu un amestec din faina -apa-sare( dupa gust).


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa