Ingrediente

500g faina
1 pachet margarina
2 oua
drojdie cat o nuca
sare fina

Mod de preparare

Se amesteca faina cu margarina, apoi adaugam ouale si drojdia dizolvata in 50 ml lapte si putin zahar, putina sare,se framanta pana se obtine un aluat de consistenta potrivita.

Se modeleaza covrigei si se ung cu ou batut, se dau la cuptor pana prind putina culoare.

Se stropesc ( cand sunt calzi) cu un amestec din faina -apa-sare( dupa gust).


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Covrigei cu sare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

tsilly
•  23.02.2010 15:26:46

arata minunat

TINA An
•  19.09.2009 09:41:03

un pachet de margarina cantareste 250g

piatralunii
•  16.09.2009 22:59:36

Cat cantareste un pachet de margarina?

TINA An
•  29.03.2009 13:54:24

ma bucur ca ti-au placut

andreeha
•  28.03.2009 17:10:37

i-am facut si eu si sunt fffff buni, mai ales stropiti cu acel amestec de faina apa si sare. multumesc tina

andreeha
•  27.03.2009 20:21:18

Multumesc Tina pt reteta. Se vede ca ai muncit la ei, dar a meritat. Rezultatul e minunat :)

TINA An
•  27.03.2009 19:09:57

andreeha...nu se lasa la dospit, cresc la cuptor in timpul coacerii
ralucablebea...poti sa-i lasi si fara acel amestec , dar mie imi place mai sarati

andreeha
•  27.03.2009 00:25:44

nu se lasa aluatul la crescut?

ralucablebea
•  05.03.2009 13:54:45

de ce se mai stropesc cu amestecul acela cand sunt calzi?nu merge lasati asa?
reteta e pe placul meu si as vrea sa o incerc..felicitari!

stefy
•  07.12.2008 19:48:26

cata rabdare,ai avut,felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Covrigei cu sare