Cornuri cu Untura si Rahat

Postat pe: 05-06-2013
(0)

Ingrediente

600g faina
2 oua
4 linguri untura, cu varf
100ml lapte
20 g drojdie
2 linguri zahar + 3 linguri
coaja de la o lamaie
sare
rahat

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina, 2 linguri de zahar, sare, coaja de lamaie rasa, 1 ou intreg si galbenusul de la celalalt ou si untura. Frecam bine toate ingredientele, in maini.

Dupa care, adaugam drojdia dizolvata in lapte. Framantam bine, pana vom avea un frumos aluat, perfect pt intins.

Separat, taiem si rahatul feliute.

Fara ca sa lasam aluatul la crescut, rupem o bucata din el, pe care o intindem, o taiem in 8, punem rahat la fiecare capat si le rulam.
Si asa se face cu tot aluatul.

Dupa ce s-au format cornurile, punem intr-un bol albusul ramas si intr-o farfurie zahar.
Ungem fiecare corn cu albus, dupa care il tavalim prin zahar. Aranjam cornurile in tava.
Dupa ce tava e plina, se da la cuptor, pana cornurile devin aurii..

Pofta buna!
Se servesc reci :) .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cornuri cu Untura si Rahat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cornuri cu Untura si Rahat