Ingrediente

pentru aluat:
1 kg de faina
3 oua
4 lg miere
0,5 l lapte
2 cubulete de drojdie
2 plic zahar vanilat
razatura de lamaie
sare
umplutura:
ciocolata cuvertura (puteti folosi orice umplutura doriti)
un ou pentru uns deasupra

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam o jumatate de ora. Se portioneaza in bucati potrivite pe care le mai lasam un pic sa se odihneasca. Apoi intindem foaie rotunda pe care o portionam in cate triunghiuri dorim.

Punem bucatele de ciocolata in partea mai lata si rulam. Le asezam in tava tapetata cu hartie le ungem cu ou, mai lasam un pic sa creasca apoi le bagam la cuptor la foc potrivit.

Au iesit foarte pufoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cornuri cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  26.03.2011 16:44:31

FOARTE ASPECTOASE...

boboc
•  17.03.2009 13:27:40

va spun cand le scot din cuptor

oana86
•  01.03.2008 23:01:35

bune tare

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cornuri cu ciocolata