Burek cu Branza Dulce

Postat pe: 21-11-2010
(3)

Ingrediente

branza de vaci un kg
telemea de vaci 0,5 kg
foi de placinta un pachet
zahar 300 g (sau dupa gust)
smantana 500 g
oua 8 buc
zahar vanilat
razatura de lamaie
apa minerala 100 ml
ulei

Mod de preparare

Se unge tava cu un pic de ulei si se aseaza trei foi de placinta stropite si ele cu putin ulei. Peste ele turnam o parte din umplutura preparata astfel:

Branza de vaci se amesteca foarte bine cu telemeaua rasa, 6 oua, 200 g zahar (sau dupa gust), zaharul vanilat, razatura de lamaie si cam 300 g de smantana. Consistenta umpluturii trebuie sa fie cat mai fluida.

Continuam cu inca un rand de foi. . . si tot asa astfel in cat ultimul strat sa fie de foi. Peste placinta cruda pe care am taiat-o in patrate potrivite turnam un sodou format din 200 g smantana, doua oua, zahar dupa gust si cam 100 ml apa minerala
Se tine la cuptor cam 45 min la un foc potrivit

Va garantez ca este delicioasa
Pofta buna! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Burek cu Branza Dulce" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  26.02.2013 09:47:07

Ce e bun si lui D-zeu ii place ,daramite noua muritorii de rand?

eli
•  03.02.2011 13:22:23

trebuie neaparat s-o fac si eu,deja imi ploua-n gura!

dumiany
•  04.11.2010 23:22:14

fara comentarii..ce mai ,o bunatate.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Burek cu Branza Dulce