Adaugati peste faina cernuta impreuna cu praful de copt ouale, praful de sare, piperul si rozmarinul, dupa gust.
Amestecati putin, apoi puneti iaurtul, untul, taiat cubulete, semintele de chimen si framantati rapid pana ce aluatul se leaga.
Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Intindeti aluatul intr-o foaie groasa de cca 5 mm si taiati in forme mici.
Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu albus usor batut si presarati cu seminte de chimen.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15 min, la 180 grade sau pana ce biscuitii sunt facuti si incep usor sa se aureasca.
Scoateti pe gratar si lasati sa se raceasca.
Pastrati in cutii cu capac.
Serviti dupa 1- 2 zile, timp in care biscuitii devin fragezi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii