Adaugati peste faina cernuta impreuna cu praful de copt ouale, praful de sare, piperul si rozmarinul, dupa gust.
Amestecati putin, apoi puneti iaurtul, untul, taiat cubulete, semintele de chimen si framantati rapid pana ce aluatul se leaga.
Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Intindeti aluatul intr-o foaie groasa de cca 5 mm si taiati in forme mici.
Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu albus usor batut si presarati cu seminte de chimen.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15 min, la 180 grade sau pana ce biscuitii sunt facuti si incep usor sa se aureasca.
Scoateti pe gratar si lasati sa se raceasca.
Pastrati in cutii cu capac.
Serviti dupa 1- 2 zile, timp in care biscuitii devin fragezi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii