Separi albusul de galbenus, cerni faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adincitura in care pui galbenusul, untul inmuiat la temperatura camerei taiat in cubulete, sarea si boiaua dupa gust. Framintati un aluat potrivit de tare.
Bateti spuma albusul cu putina sare. Razi fin cascavalul.
Pe planseta presarata cu faina intinzi o foaie cu grosimea de aproximativ de 5 mm pe care o ungi cu spuma de albus si presari deasupra cascavalul ras. Tai biscuiti cu o rozeta sau cu ajutorul unei forme pentru fursecuri ai asezi in tava unsa cu margarina si ii coci la foc mijlociu in cuptorul preincalzit timp de 20 min.
A se oferi spre consum, fie ca atare, fie ca suport pentru tartine cu diferite paste.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii