Ingrediente

250g faina
250g unt
250g cascaval
1 ou
sare
boia dulce
faina pentru planseta
1 lingura de margarina pentru tava

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Separi albusul de galbenus, cerni faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adincitura in care pui galbenusul, untul inmuiat la temperatura camerei taiat in cubulete, sarea si boiaua dupa gust. Framintati un aluat potrivit de tare.

Bateti spuma albusul cu putina sare. Razi fin cascavalul.

Pe planseta presarata cu faina intinzi o foaie cu grosimea de aproximativ de 5 mm pe care o ungi cu spuma de albus si presari deasupra cascavalul ras. Tai biscuiti cu o rozeta sau cu ajutorul unei forme pentru fursecuri ai asezi in tava unsa cu margarina si ii coci la foc mijlociu in cuptorul preincalzit timp de 20 min.
A se oferi spre consum, fie ca atare, fie ca suport pentru tartine cu diferite paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biscuiti cu Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biscuiti cu Cascaval