Barcute Umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 1 kg faina
  • 1 cescuta ulei
  • sare
  • apa calduta
  • Pt umplutura:
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 kg carne tocata
  • sare
  • piper
  • apa calduta

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata, apoi se adauga carnea, sarea si piperul. Se lasa pe foc sa se inabuse iar din cand in cand se mai aduga apa calduta. La final, se pune pasta de tomate.

Separat, se framanta faina cu apa calduta, sare si uleiul adaugat treptat. Daca e prea tare, se mai adauga putina apa calduta. Se acopera si se lasa sa creasca.

Apoi se intind foi subtiri si se taie din ele dreptunghiuri mari.
In mijloc se pun 1-2 linguri cu amestecul de carne. Se unesc capetele in asa fel incat, sa se obtina niste barcute. Se coc, la foc potrivit, timp de 45 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc