Aluat: drojdia se amesteca cu zaharul pana se lichefiaza.
Faina se pune intr-un vas, adaugam sarea, drojdia si apa. Framantam un aluat ca de paine pe care il lasam sa creasca 30-40 min.
Umplutura: Varza se taie marunt, se pune intr-o cratita cu ulei incins si se caleste pana se inmoaie. Potrivim de sare si piper. Mie imi place putin mai piparata.
Dupa ce a crescut aluatul, l-am impartit in patru parti, pentru patru foi (doua tavi)
In tava tapetata cu putin ulei si faina se pune o foaie intinsa, am asezat un strat de varza.
Am intinsa doua foaie peste varza. Am lasat sa creasca 15 min.
Inainte de a baga tava in cuptor am intepat cu o furculita si am uns cu ou batut.
Am lasat la cuptor la foc mic 50 min.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii