Preparam aluatul dupa regulile impuse pana acum si il lasam la odihna sa se dospeasca mai mult de o jumatate de ora.
Divizam aluatul la 100 de gr bucatasi cand terminam le lasam iarasi la odihna,.
Intre timp frecam branza coapta cu zaharul punem ouale si lamaia, mestecam iar de este cazul adaugam 2-3 linguri de faina sa se lege umplutura.
Intindem foaia cu ciucitoruldupa care pe una din jumatati asezam doua linguri de umplutura, tragem parte peste parte foaia de aluat, si cu ajutorul unei furculite presam marginile ce se suprapun pentru a nu iesi umplutura afara.
Se coc pe plita pe ambele parti.
Pot fi catalogate ca un desert autentic romanesc si poate fi insotit de lactate, de compoturi sau simple, calde sau reci.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii