Folositi mixerul la viteza mare pentru a amesteca mierea si uleiul. Cand compozitia s-a omogenizat, adaugati ouale pe rand, amestecand bine. Puneti coaja de portocala, si vanilia, continuand sa amestecati. Dati deoparte.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius (butonul 4 al aragazului).
Amestecati ingredientele uscate, inclusiv nucile. Apoi, turnati o parte din ingredientele uscate in compozitia pe care ati facut-o la mixer. Amestecati bine. Adaugati piureul de mere, amestecati, apoi mai puneti si cealalta parte din ingredientele uscate. Continuati pana cand toate ingredientele sunt incorporate.
Turnati aluatul intr-o tava de aproximativ 20x25 cm si coaceti pentru 20-25 de minute sau pana cand turta dulce este gata (se poate verifica cu testul scobitorii).
Valori nutritionale pentru o portie:
~268 calorii
~12 g grasimi
~4 g proteine
~39 g carbohidrati
~55 mg cholesterol
~342 mg sodium
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii