Folositi mixerul la viteza mare pentru a amesteca mierea si uleiul. Cand compozitia s-a omogenizat, adaugati ouale pe rand, amestecand bine. Puneti coaja de portocala, si vanilia, continuand sa amestecati. Dati deoparte.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius (butonul 4 al aragazului).
Amestecati ingredientele uscate, inclusiv nucile. Apoi, turnati o parte din ingredientele uscate in compozitia pe care ati facut-o la mixer. Amestecati bine. Adaugati piureul de mere, amestecati, apoi mai puneti si cealalta parte din ingredientele uscate. Continuati pana cand toate ingredientele sunt incorporate.
Turnati aluatul intr-o tava de aproximativ 20x25 cm si coaceti pentru 20-25 de minute sau pana cand turta dulce este gata (se poate verifica cu testul scobitorii).
Valori nutritionale pentru o portie:
~268 calorii
~12 g grasimi
~4 g proteine
~39 g carbohidrati
~55 mg cholesterol
~342 mg sodium
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii