Galbenusurile cu 100 de grame din cantitatea de zahar, o lingura de apa si uleiul se freaca 10-15 minute.Se adauga albusurile batute,50 de grame de zahar si faina in care s-a topit ciocolata,apoi se amesteca in sus si in jos ca sa nu cada albusurile.Compozitia se toarna in forma de tort si se introduce in cuptorul potrivit de incalzit. Cand este gata, se scoate blatul si se taie in doua sau trei parti, care se umplu cu crema facuta din unt, cacao si zahar(100 de grame).La crema se adauga o lingurita de esenta de rom. Inainte de a unge blaturile,acestea se insiropeaza cu siropul obtinut din 50 de grame de zahar, apa si esenta de rom.Cand siropul fierbe,se adauga stafidele spalate si apoi se toarna pe blat.Dupa racire se toarna crema.
Se poate servi drep desert.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii