Tarta cu Ceapa si Kaizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi pt placinta
  • 2 linguri de unt
  • 2 cepe potrivite
  • 300 gr kaizer
  • 100 gr telemea
  • 2 fire de cimbru
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • chimen
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si kaizerul si se calesc in unt.
Se bat ouale care mai apoi se amesteca cu smantana, telemeaua rasa si cimbrul maruntit.

Intr-o forma rotunda unsa cu unt se pun 3 foi de placinta, unsa fiecare cu ulei. Peste foi se toarmna compozitia preparata mai sus, se pun kaizerul si ceapa, se presara putin chimen, dupa care se da la cuptor (preincalzit) pentru 20-30 minute.
Se poate servi cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Dobos
4
Dulciuri

Dobos

Dobos
Papricas de Cartofi cu Pui
5
Mancaruri cu carne

Papricas de Cartofi cu Pui

Papricas de Cartofi cu Pui
Parteneri
Friptura de miel cu cartofi copti
Bucataras.RO

Friptura de miel cu cartofi copti

Friptura de miel cu cartofi copti
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Prajitura cu foi de napolitana
Gustos.RO

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana