Tarta cu Ceapa si Kaizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi pt placinta
  • 2 linguri de unt
  • 2 cepe potrivite
  • 300 gr kaizer
  • 100 gr telemea
  • 2 fire de cimbru
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • chimen
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si kaizerul si se calesc in unt.
Se bat ouale care mai apoi se amesteca cu smantana, telemeaua rasa si cimbrul maruntit.

Intr-o forma rotunda unsa cu unt se pun 3 foi de placinta, unsa fiecare cu ulei. Peste foi se toarmna compozitia preparata mai sus, se pun kaizerul si ceapa, se presara putin chimen, dupa care se da la cuptor (preincalzit) pentru 20-30 minute.
Se poate servi cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Salata de legume pentru iarna
3
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna
Reţetă de preparare a papanaşilor
4
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Fursecuri fragede
5
Dulciuri

Fursecuri fragede

Fursecuri fragede